De slagerij bestaat al sinds het begin van de 20e eeuw. In 1993 is de bestaande slagerij overgenomen door Jos Schoenmakers. Tijdens zijn slagersvakopleiding behaalde Jos Schoenmakers in 1991 het gouden slagersmes voor de best geslaagde cursist van Nederland.
Veel producten komen uit eigen worstmakerij. Het vlees komt vrijwel onbewerkt bij ons binnen. Zelf verwerken wij dit vlees tot onze bekende producten. Doordat wij zelf onze producten maken, weten wij wat voor vlees(-waren) wij in de kuip hebben. Daardoor kunnen wij kwaliteit garanderen.
Toppers
Uiteraard hebben wij nog veel meer toppers in ons assortiment; kom gerust langs om te proeven.
Wij zijn echt trots op ons rundvlees. Het rundvlees dat u bij ons koopt is uitsluitend van het vrouwelijk soort. Dit heeft een betere smaak en fijne structuur. Wij hebben regelmatig contact met de boerderijen waar ons vee vandaan komt. Ons vlees komt van vaste leveranciers; hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.
Wij verkopen biefstuk waarvan wij zeker weten dat het echt genieten wordt aan tafel. Een biefstuk is vlees van topkwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke stukje Hollandse biefstuk, maar ook voor kogelbiefstuk en haasbiefstuk.
Een selectie uit onze heerlijke biefstukken
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.
Volg ons nu ook op Instagram! @slagerijschoenmakers